Wie en wat ?

wie en wat ?


De Schapenstal -of Schafstall voor de après-skiliefhebbers- is een winterbar in het centrum van Zonderschot, een gehucht van Heist-op-den-Berg.


De gezellig ingeklede blokhut is geopend van 9 december 2023 tot en met 7 januari 2024.

Verschillende Zonderschotse verenigingen en een heleboel vrijwilligers zorgen ervoor dat  de Schapenstal dagelijks voor u geopend is. 


Iedereen is hier welkom om in een leuke winterse sfeer te komen genieten van een drankje. Op zondag is er telkens lekkere, zelfgebakken taart en verse soep te koop. Verschillende verenigingen zorgen ook voor een extraatje zoals bvb. verwenkoffie, gin-tonic, ham aan het spit,... . 


U kan uw bezoekje ook perfect combineren met een afgepijlde schapenwandeling van ongeveer 7.5 km met vertrek en aankomst aan onze winterbar.

 

Tijdens het weekend is er ambiance verzekerd: swingende optredens, après-ski-avonden, vinylavonden,... Voor ieder wat wils!

(Let op: Voor een aantal optredens werken we met inkomtickets. Deze zijn te koop vanaf 9 december in De Schapenstal vanaf 13u. Eén ticket kost €20. Er kunnen max. 4 tickets per persoon worden aangekocht.)


Voor de specifieke openingsuren en bijzondere activiteiten raadpleeg je best de kalender.


Elk jaar schenken we een groot deel van de opbrengsten aan een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar een plaatselijk goed doel nl. een zorgfiets voor Gaston en het Kan-Go Fonds. Meer info hierover vindt u verder op onze website.


Kortom, zeker de moeite om eens langs te komen!


Wil je tijdens de openingsmaand op de hoogte blijven van alle activiteiten en de laatste nieuwtjes? Volg ons dan zeker op facebook of instagram.Voor meer info: info@deschapenstal.be